Johan Svensson
ONboarding intraprenör INvite

Välkommen!

Jag är så glad över att du valt att gå med i nätverket Intraprenör och kommer att göra allt för att du ska få ut ett konkret värde av medlemskapet. Eftersom du är en av de första medlemmarna kommer du att ha stor möjlighet att påverka och forma nätverket.
För att få en bra bild av vad du vill få ut av nätverket och vill bidra med får du svara på några frågor (tar max 2 min). 
Johan 

onboarding

Stort tack för att du fyller i! Genom att klistra in länken till din LinkedInprofil slipper du ägna tid åt att fylla i massa information + att du inom kort även blir inbjuden till Intraprenörs medlemslåsta LinkedIngrupp. Har du några frågor så kontakta hej@intraprenor.se

LinkedInprofil
Det här vill jag få ut av nätverket
Inspiration och omvärldsbevakning
Kunskap inom relevanta områden
Inbjuden till föreläsningar, paneldiskussioner, event
Nätverka och få nya kontakter
Nya affärsmöjligheter
Relevant rådgivning, coaching, bollplank
Stöd i att hålla workshops internt
One-to-one möten med andra medlemmar
Relevanta förmåner för min roll
Karriärstips
Annat jag vill få ut av nätverket
Det här vill jag bidra med till nätverket
Min kunskap och erfarenhet
Affärskontakter
Vara host för ett medlemsevent
Tipsa in nya medlemmar
Inspirera, föreläsa, delta i paneldiskussioner
Omvärldsbevaka, tipsa om intressanta artiklar, event mm
Annat jag vill bidra med
Ämnen och områden som är extra relevanta för mig
Digitala tjänster
Försäljning
Verktyg och processer
Marknadsföring
Kundutveckling
Investering och förvärv
Strategiska partnerskap
Nya marknader
Produktutveckling
Teamutveckling
Data och AI
Tillväxtkapital
Andra ämnen och områden Medskick från mig Skicka

Läs mer om intraprenörskap

klicka här